Behandelingen

Bij Chiropractie Nijmegen kunt u terecht voor de behandeling van verschillende chronische pijnklachten. Als u last heeft van nekklachten, rugpijn of hielspoor dan kunnen we u behandelen. Ook voor migraine of spanningshoofdpijn beschikken we over gerichte chiropractie behandelingen om u snel en doeltreffend van de pijn af te helpen.

Een behandeling bij uw chiropractor

Pijn rondom zenuwen, spieren en gewrichten leiden vaak tot een slechtere functionering en humeur. Het is dan ook goed om de pijn te laten behandelen door een chiropractor, dit kan onder andere bij een van onze specialisten in Nijmegen.

 

 

Het ontkrampen van de spieren zorgt dat de pijn wordt verminderd. Soms liggen deze spieren oppervlakkig, andere keren weer dieper. Een behandeling bestaat dan ook uit het snel stretchen van de spieren, een andere benaming is kraken. Deze methode zorgt ervoor dat beide spiergroepen worden bereikt en u uiteindelijk minder tot geen klachten zult ondervinden.

Een afspraak maken bij een chiropractor in de regio Nijmegen

Voor het maken van een afspraak bij de chiropractor, kunt u het formulier invullen op onze site. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens ons werk staat de patiënt op nummer 1. De werkwijze bestaat daarom uit een persoonlijk gesprek, onderzoek, behandeling(en) en eventuele nazorg.

 

Mocht u op de geplande datum niet kunnen verzoeken wij u om dit twee werkdagen van tevoren aan ons te melden.